Amerikaanse koelkast met Waterdispenser

Amerikaanse koelkast met Waterdispenser bij No-Limits

Bestel je Waterdispenser Amerikaanse koelkast makkelijk bij No-Limits. We helpen je graag in het maken van je keuze. Reken op onze ervaring en expertise.

Adam Langenberg

Zaakvoerder

Meer over Amerikaanse koelkasten met een waterdispenser

Heerlijk fris water tappen uit je Amerikaanse koelkast? Kies dan voor een model met een waterdispenser. Met één druk op de knop geniet je van een lekker gekoeld glas water. Om je waterdispenser te gebruiken, heb je een watervoorziening nodig. Je hebt de keuze tussen een Amerikaanse koelkast met vaste wateraansluiting of een Amerikaanse koelkast met waterreservoir. Een waterfilter die mee wordt geleverd zorgt voor lekker, helder water.


De Amerikaanse koelkast met waterdispenser van je dromen

Een Amerikaanse koelkast met waterdispenser kopen? Breng dan zeker een bezoek aan onze toonzaal. Je vindt er meer dan 40 modellen Amerikaanse koelkasten, waarvan sommige met een waterdispenser. Benieuwd welke Amerikaanse koelkast met waterdispenser perfect in jouw in keuken past? Onze zaakvoerder Adam ondersteunt je graag van aankoop tot installatie.

Bezoek onze showroom

Nood aan advies en ondersteuning voor het vinden van de perfecte Amerikaanse koelkast? Met meer dan 25 jaar ervaring staat Adam klaar om samen met jou de ideale koelkast te vinden. Breng een bezoek aan onze showroom voor advies op maat.
Oblatenlaan 11, B-2950 Kapellen (Antwerpen)

Openingsuren

Maandag: 12u t/m 19u.
Dinsdag t/m vrijdag: 10u t/m 17u.
In het weekend: op afspraak.

Tijdens alle schoolvakanties is de showroom enkel open op afspraak!