Amerikaanse koelkast met ijsblokjesmachine

Amerikaanse koelkast met ijsblokjesmachine bij No-Limits

Bestel je ijsblokjesmachine Amerikaanse koelkast makkelijk bij No-Limits. We helpen je graag in het maken van je keuze. Reken op onze ervaring en expertise.

Adam Langenberg

Zaakvoerder

Amerikaanse koelkast met ijsblokjesmachine

Sommige Amerikaanse koelkasten zijn voorzien van een ingebouwde ijsblokjesmachine. Met één druk op de knop maak je ijsblokjes. Ideaal als je houdt van een heerlijk fris drankje.

Heb je een vaste wateraansluiting nodig voor een Amerikaanse koelkast met ijsblokjesmachine?

Sommige Amerikaanse koelkasten hebben een vaste wateraansluiting nodig voor de geïntegreerde ijsblokjes dispenser. Heb je geen vaste wateraansluiting? Geen probleem, kies dan voor een model dat voorzien is van een waterreservoir. Voor deze Amerikaanse koelkasten heb je geen wateraansluiting nodig, maar je moet het reservoir wel zelf bijvullen.

De Amerikaanse koelkast met ijsblokjesmachine van je dromen

Een Amerikaanse koelkast met ijsblokjes machine kopen? Bij No-Limits vind je meer dan 40 modellen Amerikaanse koelkasten. Sommige van deze koelkasten zijn voorzien van een ijsblokjes dispenser met vaste wateraansluiting of een waterreservoir. Benieuwd welke Amerikaanse koelkast perfect in jouw keuken past? Breng dan zeker een bezoek aan onze toonzaal. Onze zaakvoerder Adam staat klaar om jou te ondersteunen van aankoop tot installatie.

Bezoek onze showroom

Nood aan advies en ondersteuning voor het vinden van de perfecte Amerikaanse koelkast? Met meer dan 25 jaar ervaring staat Adam klaar om samen met jou de ideale koelkast te vinden. Breng een bezoek aan onze showroom voor advies op maat.
Oblatenlaan 11, B-2950 Kapellen (Antwerpen)

Openingsuren

Maandag: 12u t/m 19u.
Dinsdag t/m vrijdag: 10u t/m 17u.
In het weekend: op afspraak.

Tijdens alle schoolvakanties is de showroom enkel open op afspraak!