Lacanche fornuis

Lacanche Fornuis bij No-Limits

Bestel je Lacanche fornuis makkelijk bij No-Limits. We helpen je graag in het maken van je keuze. Reken op onze ervaring en expertise.

Adam Langenberg

Zaakvoerder

Meer over Lacanche fornuizen

Op zoek naar een duurzaam fornuis voor thuis gebruik? Een Lacanche fornuis is opgebouwd uit professionele componenten en wordt volledig op maat gemaakt. Elk Lacanche fornuis is dan ook uniek.

Het Lacanche fornuis van je dromen

Je Lacanche fornuis helemaal op maat van jouw noden laten ontwerpen? Er zijn veel verschillende opties waaruit je kan kiezen. Zo heb je de keuze tussen een volledig elektrisch fornuis met inductie kookplaten of een met krachtige gasbranders. Er zijn ook verschillende inbouw opties zoals een thermostatisch geregelde plancha, multi-cooker/steamer, bifunctionele oven of een veelzijdige garingsoven.

Je Lacanche fornuis kan geproduceerd worden in 30 kleuren, 5 verschillende afwerkingen en een afmeting van 70 cm tot 230 cm breed.

De levertijd voor deze op maat gemaakte fornuizen bedraagt 5 tot 9 maanden. Wil je sneller genieten van je Lacanche fornuis? No-Limits heeft een aantal Lacanche fornuizen op voorraad die meteen leverbaar zijn.

Bezoek onze showroom

Nood aan advies en ondersteuning voor het vinden van het perfecte fornuis? Met meer dan 25 jaar ervaring staat Adam klaar om samen met jou het ideale fornuis te vinden. Breng een bezoek aan onze showroom voor advies op maat.
Oblatenlaan 11, B-2950 Kapellen (Antwerpen)

Openingsuren

Maandag: 12u t/m 19u.
Dinsdag t/m vrijdag: 10u t/m 17u.
In het weekend: op afspraak.

Tijdens alle schoolvakanties is de showroom enkel open op afspraak!