Lacanche fornuizen

Lacanche fornuizen bij No-Limits

Lacanche is een merk dat we hoog in het vaandel dragen. De afwerking en kwaliteit van deze fornuizen is fenomenaal. We verkopen dit merk dan ook al 25 jaar. De fornuizen zorgen voor een eye catcher in iedere keuken.

We zorgen steeds voor een voorraad lacanche fornuizen, zo kunnen we snel leveren. Zoek je toch een specifiek fornuis? Dan zoeken we mee en zorgen voor een vlotte service.

Adam Langenberg van No Limits

Adam Langenberg

Zaakvoerder

Meer over het merk Lacanche

Piano’s voor gastronomen

Al sinds het einde van de 18e eeuw worden in Lacanche, een dorp in de Bourgogne en de Côte d’Or, fornuizen ontworpen en geproduceerd. Lacanche combineert traditie en moderniteit om chefkoks en fijnproevers hun talenten te laten uiten. Ze haalt haar inspiratie uit de principes en waarden die haar reputatie hebben opgebouwd: eenvoud, authenticiteit, respect voor materialen, mensen en tijd.

Lacanche is in het bezit van het label « Entreprise du Patrimoine Vivant ». Een erkenningsmerk van het Franse ministerie van economie en industrie, ingevoerd om de Franse ondernemingen te onderscheiden voor hun ambachtelijke knowhow en industriële vaardigheid.

 

Lacanche Fornuis logo

Assortiment Lacanche fornuizen

Elk Lacanche fornuis wordt op bestelling en volledig op maat gemaakt met professionele componenten. Elk Lacanche fornuis is dan ook uniek.

Lacanche biedt 2 productlijnen aan: ‘Classic’ of ‘Modern’.

Beide productlijnen bieden de mogelijkheid om extra toebehoren te integreren: reductierooster, geribde bakplaat, vlakke bakplaat, sudderplaat, steun voor keukengerei met afgeronde bodem, deksel voor coup-de-feu plaat, houten snijplank, geperforeerde manden voor multikoker, centraal reductierooster, deksel voor multikoker, geëmailleerde branderdop en roestvrij stalen rooster.

Classic

  • Keuze uit meer dan 20 kookpiano’s
  • Beschikbaar in 24 kleuren en verschillende afwerkingen
  • Dampkap in Classic stijl: ingebouwde afzuiggroepen, LED-verlichting en een elektronische afstandsbediening.
  • Salamander grill: voor het bakken, grillen of gratineren van vlees en vis.
  • 70 – 230 cm breed

Modern

  • Keuze uit meer dan 20 kookpiano’s
  • Beschikbaar in meer dan 24 kleuren en een selectie afwerkingen
  • Salamander grill: voor het bakken, braden, grillen of gratineren van vlees en vis.
  • 70 – 230 cm breed

Het Lacanche fornuis van je dromen kopen

Je Lacanche fornuis helemaal op maat van jouw noden laten ontwerpen? Er zijn veel verschillende opties waaruit je kan kiezen. Zo heb je de keuze tussen een volledig elektrisch fornuis met inductie kookplaten of een met krachtige gasbranders. Er zijn ook verschillende inbouw opties zoals een thermostatisch geregelde plancha, multi-cooker/steamer, bifunctionele oven of een veelzijdige garingsoven.

Standaard bedraagt de levertijd voor deze op maat gemaakte fornuizen 5 tot 9 maanden, dankzij onze voorraad kunnen we bepaalde modellen toch snel leveren.

Nog niet helemaal zeker over je fornuis? Met onze ultieme fornuizen gids ontdek je het fornuis dat perfect past bij jouw kookstijl en keuken.

Bezoek onze showroom

Nood aan advies en ondersteuning voor het vinden van het perfecte fornuis? Met meer dan 25 jaar ervaring staat Adam klaar om samen met jou het ideale lacanche fornuis te vinden. Breng een bezoek aan onze showroom voor advies op maat.
Oblatenlaan 11, B-2950 Kapellen (Antwerpen)

Openingsuren

Maandag: 12u t/m 19u.
Dinsdag t/m vrijdag: 10u t/m 17u.
In het weekend: op afspraak.

Tijdens alle schoolvakanties is de showroom enkel open op afspraak!