Gasfornuis

Gasfornuis bij No-Limits

Bestel je Gas fornuis makkelijk bij No-Limits. We helpen je graag in het maken van je keuze. Reken op onze ervaring en expertise.

Adam Langenberg

Zaakvoerder

Alles over gasfornuizen

Een gasfornuis biedt een stijlvolle combinatie tussen een gasvuur en één of meerdere ovens. Met een gasfornuis creëer je niet enkel een grote plaats om te koken of bakken, het is ook een echte eyecatcher. Zeker als je voor een uniek model van No-Limits kiest.

Bij een gasfornuis wordt de plaat aangesloten op je gasaansluiting. Het is ook mogelijk om je gasfornuis aan te sluiten op flessengas. Dit wordt vaak gedaan in vakantiewoningen of in woningen waar geen gasaansluiting aanwezig is.

Onze gasfornuizen zijn beschikbaar in veel verschillende formaten van 60 cm tot 150 cm breed. Ook extra diepe fornuizen of fornuizen met verstelbare poten vind je terug in onze showroom.

Het gasfornuis van je dromen

Wil jij jouw keuken omtoveren tot een unieke plek? Neem dan zeker een kijkje naar het aanbod gasfornuizen van No-Limits. Deze gasfornuizen zijn niet enkel van top kwaliteit, maar bieden ook een esthetische meerwaarde aan je keuken.

Twijfel je nog over het model? Zaakvoerder Adam is met 25 jaar ervaring de expert bij uitstek om jou te ondersteunen in je zoektocht naar het ideale gasfornuis. Breng dus zeker een bezoek aan onze showroom en ontdek meer dan 40 unieke gasfornuizen.

Bezoek onze showroom

Nood aan advies en ondersteuning voor het vinden van het perfecte fornuis? Met meer dan 25 jaar ervaring staat Adam klaar om samen met jou het ideale fornuis te vinden. Breng een bezoek aan onze showroom voor advies op maat.
Oblatenlaan 11, B-2950 Kapellen (Antwerpen)

Openingsuren

Maandag: 12u t/m 19u.
Dinsdag t/m vrijdag: 10u t/m 17u.
In het weekend: op afspraak.

Tijdens alle schoolvakanties is de showroom enkel open op afspraak!