Gasfornuis

Gasfornuis kopen

Ons assortiment

Bij No-Limits vind je een uitgebreid aanbod gasfornuizen en alle benodigdheden. Onze gasfornuizen zijn beschikbaar in veel verschillende formaten van 60 cm tot 150 cm breed. Ook extra diepe fornuizen of fornuizen met verstelbare poten vind je terug in onze showroom.

Niet gevonden wat je zocht? Er is meer!

Contacteer ons of kom langs in de showroom.

No Limits
4.7
Gebaseerd op 18 beoordelingen
powered by Google
js_loader

04 75 46 16 33
info@no-limits.be

Onze gasfornuis merken

Falcon fornuizen
Stoves fornuizen
Lachance fornuizen
Boretti fornuizen

Gasfornuis bij No-Limits

Bestel je gasfornuis makkelijk en snel bij No-Limits. We helpen je graag in het maken van je keuze. Reken op onze ervaring en expertise.

Adam Langenberg

Zaakvoerder
Helpt je graag verder met al je vragen
04 75 46 16 33

Gasfornuis

Wat is een gasfornuis?

Een gasfornuis biedt een stijlvolle combinatie tussen een gasvuur en één of meerdere ovens. Met een gasfornuis creëer je niet enkel een grote plaats om te koken of bakken, het is ook een echte eyecatcher. Zeker als je voor een uniek model van No-Limits kiest.

Hoe werkt een gasfornuis?

Bij een gasfornuis wordt de plaat aangesloten op je gasaansluiting. Het is ook mogelijk om je gasfornuis aan te sluiten op flessengas. Dit wordt vaak gedaan in vakantiewoningen of in woningen waar geen gasaansluiting aanwezig is.

voordelen gasfornuis

Gasfornuizen bereiken snel de gewenste temperatuur
Directe controle over de temperatuur door middel van draaiknoppen of hendels
Geen elektriciteit nodig
Makkelijk te onderhouden
Beschikbaar voor elk budget

Je gasfornuis onderhouden

Om de levensduur en de esthetische meerwaarde van je gasfornuis te waarborgen, moet je het goed onderhouden. Deze kleine onderhoudstaken zorgen ervoor dat jouw gasfornuis er altijd als nieuw uitziet:

  • Maak regelmatig de kookplaten en branders schoon: verwijder voedselresten en vetten van de kookplaten en branders met een vochtige doek of spons. Gebruik geen schurende reinigingsmiddelen of staalwol, deze kunnen krassen veroorzaken.
  • Reinig de gasbranders: haal de branders uit het fornuis en maak ze schoon met een sopje van warm water en afwasmiddel. Gebruik een tandenborstel om vuil en vetresten te verwijderen. Spoel de branders af met schoon water en laat ze drogen voordat je ze weer in het fornuis plaatst.
  • Controleer de gasaansluiting: controleer regelmatig of alle gasaansluitingen goed zijn aangedraaid en er geen gas lekt. Gebruik een gaslekdetector om eventuele lekken op te sporen. Vermoed je een gaslek? Sluit je gastoevoer dan onmiddellijk af en bel een professional om je probleem op te lossen.
  • Onderhoud de ventilatie: zorg ervoor dat de ventilatieopeningen van het fornuis niet verstopt raken door voedselresten of vetten. Reinig de ventilatieopeningen regelmatig met een vochtige doek.

We geven je in onze gids graag meer tips om je gasfornuis schoon te maken

Het gasfornuis van je dromen

Wil jij jouw keuken omtoveren tot een unieke plek? Neem dan zeker een kijkje naar het aanbod gasfornuizen van No-Limits. Deze gasfornuizen zijn niet enkel van top kwaliteit, maar bieden ook een esthetische meerwaarde aan je keuken.

Twijfel je nog over het model? Zaakvoerder Adam is met 25 jaar ervaring de expert bij uitstek om jou te ondersteunen in je zoektocht naar het ideale gasfornuis. Breng dus zeker een bezoek aan onze showroom en ontdek meer dan 40 unieke gasfornuizen.

Oblatenlaan 11, B-2950 Kapellen (Antwerpen)

Openingsuren

Maandag: 12u t/m 19u.
Dinsdag t/m vrijdag: 10u t/m 17u.
In het weekend: op afspraak.

Tijdens alle schoolvakanties is de showroom enkel open op afspraak!