Falcon fornuis

No Limits
4.7
Based on 18 reviews
powered by Google
js_loader

Falcon Fornuis bij No-Limits

Bestel je Falcon fornuis makkelijk bij No-Limits. We helpen je graag in het maken van je keuze. Reken op onze ervaring en expertise.

Adam Langenberg

Zaakvoerder

Meer over Falcon fornuizen

Op zoek naar een praktische, efficiƫnte en mooie aanvulling voor in je keuken? De fornuizen van Falcon met gas of inductie kookplaat bieden een esthetische meerwaarde, zijn efficiƫnt en uitermate veelzijdig.

Falcon fornuizen zijn beschikbaar in verschillende formaten van 90 cm, 100 cm tot 110 cm.

Falcon staat vooral bekend om zijn vrijstaande, elegante fornuizen. Door hun opvallende uiterlijk toveren ze je keuken in een handomdraai om in een unieke plek. Met je fornuis als eyecatcher, uiteraard.

Het Falcon fornuis van je dromen

Je keuken omtoveren tot een unieke plek met een fornuis van Falcon? Neem dan zeker een kijkje naar ons aanbod fornuizen van Falcon en ontdek het fornuis dat perfect in jouw keuken past.

Zit je nog met vragen? Zaakvoerder Adam staat met 25 jaar ervaring klaar om jou te ondersteunen in je zoektocht naar het perfecte fornuis.

Bezoek onze showroom

Nood aan advies en ondersteuning voor het vinden van het perfecte fornuis? Met meer dan 25 jaar ervaring staat Adam klaar om samen met jou het ideale fornuis te vinden. Breng een bezoek aan onze showroom voor advies op maat.
Oblatenlaan 11, B-2950 Kapellen (Antwerpen)

Openingsuren

Maandag: 12u t/m 19u.
Dinsdag t/m vrijdag: 10u t/m 17u.
In het weekend: op afspraak.

Tijdens alle schoolvakanties is de showroom enkel open op afspraak!