Fornuis met Grilloven

Fornuis met Grilloven bij No-Limits

Bestel je Grilloven fornuis makkelijk bij No-Limits. We helpen je graag in het maken van je keuze. Reken op onze ervaring en expertise.

Adam Langenberg

Zaakvoerder

Meer over fornuizen met grilloven

In een grilloven is de hitte uitsluitend afkomstig van een verwarmingselement aan de bovenkant van je oven. Een grilloven is ideaal om gerechten te gratineren. Ben jij op zoek naar een fornuis met een grilloven? Bij No-Limits vind je meer dan 40 verschillende fornuizen. Breng een bezoek aan onze showroom en ontdek welk fornuis met grilloven perfect in jouw keuken past.

Het fornuis met grilloven van je dromen

Ondersteuning nodig bij het vinden van het ideale fornuis met grillsoven? No-Limits heeft een uitgebreid en uniek aanbod fornuizen. Al onze fornuizen hebben één of meerdere ovens, waaronder ook grillovens. Onze zaakvoerder Adam ondersteunt je graag in je zoektocht.

Wel al zeker over je type oven, maar nog niet over de rest van je fornuis? Met onze ultieme fornuizen gids ontdek je het fornuis dat perfect past bij jouw kookstijl en keuken.

Bezoek onze showroom

Nood aan advies en ondersteuning voor het vinden van het perfecte fornuis? Met meer dan 25 jaar ervaring staat Adam klaar om samen met jou het ideale fornuis te vinden. Breng een bezoek aan onze showroom voor advies op maat.
Oblatenlaan 11, B-2950 Kapellen (Antwerpen)

Openingsuren

Maandag: 12u t/m 19u.
Dinsdag t/m vrijdag: 10u t/m 17u.
In het weekend: op afspraak.

Tijdens alle schoolvakanties is de showroom enkel open op afspraak!