Side-By-Side Amerikaanse koelkast

Side-By-Side Amerikaanse koelkast bij No-Limits

Bestel je Side-By-Side Amerikaanse koelkast makkelijk bij No-Limits. We helpen je graag in het maken van je keuze. Reken op onze ervaring en expertise.

Adam Langenberg

Zaakvoerder

ALLES OVER SIDE-BY-SIDE AMERIKAANSE KOELKASTEN

Je opslagruimte optimaal benutten? Dan heb je een Side-By-Side Amerikaanse koelkast nodig. Deze koelkast biedt niet enkel meer opslagruimte, maar is ook een echte eyecatcher. Zeker als je uniek model van No-Limits kiest.

Een Side-By-Side Amerikaanse koelkast heeft twee deuren over de volledige lengte. Het koelvak (rechts) wordt verticaal gescheiden van het vriesgedeelte (links). Ideaal om een duidelijk overzicht te behouden en meer opslagruimte te creëren.

DE SIDE-BY-SIDE AMERIKAANSE KOELKAST VAN JE DROMEN

Op zoek naar de Side-By-Side Amerikaanse koelkast van je dromen? Bij No-Limits vind je meer dan 40 modellen. Je vindt hier dus gegarandeerd de eyecatcher die perfect bij jouw keuken en woning past.

Met of zonder ijs- en waterdispenser, zwart of toch liever inox? Onze zaakvoerder Adam staat klaar om jou te adviseren. Samen vinden we jouw perfecte Side-By-Side Amerikaanse koelkast.

HOE INSTALLEER JE EEN SIDE-BY-SIDE AMERIKAANSE KOELKAST?

Een Side-By-Side Amerikaanse koelkast sluit je op dezelfde manier aan als een traditionele koelkast. Als je voor een Amerikaanse koelkast van No-Limits kiest, installeren wij ze voor jou. Doe je de aansluiting liever zelf? Volg dan de volgende eenvoudige stappen om je Side-By-Side Amerikaanse ijskast veilig aan te sluiten:

 

  1. Zorg dat je een stopcontact in de buurt hebt.
  2. Deze stap is optioneel als je kiest voor een Amerikaanse ijskast met dispenser, zonder waterreservoir: zorg dat je een wateraansluiting in de buurt hebt.
  3. Voorzie een stabiele en vlakke ondergrond.
  4. Sluit de koelkast aan.
  5. Zet ze aan en stel het koelgedeelte in op 3°/4° en het vriesgedeelte op -18°.

Let op:
Na het vervoeren en weer rechtzetten van je Amerikaanse koelkast wacht je best gemiddeld 24 uur voor je hem inschakelt. De exacte wachttijd is afhankelijk van je koelkast.

Side-by-side-Amerikaanse-koelkast

Bezoek onze showroom

Nood aan advies en ondersteuning voor het vinden van de perfecte side-by-side Amerikaanse koelkast? Met meer dan 25 jaar ervaring staat Adam klaar om samen met jou de ideale koelkast te vinden. Breng een bezoek aan onze showroom voor advies op maat.
Oblatenlaan 11, B-2950 Kapellen (Antwerpen)

Openingsuren

Maandag: 12u t/m 19u.
Dinsdag t/m vrijdag: 10u t/m 17u.
In het weekend: op afspraak.

Tijdens alle schoolvakanties is de showroom enkel open op afspraak!