Inductiefornuis

Inductiefornuis bij No-Limits

Bestel je Inductie fornuis makkelijk bij No-Limits. We helpen je graag in het maken van je keuze. Reken op onze ervaring en expertise.

Adam Langenberg

Zaakvoerder

Meer over inductiefornuizen

Een inductiefornuis combineert een inductieplaat met één of meerdere ovens. Zo creëer je meer plaats om te koken en bakken. Naast praktische voordelen, biedt een inductiefornuis ook een esthetische meerwaarde. Ideaal voor iedereen die zijn keuken wil omtoveren tot een unieke plek.De plaat van een inductiefornuis werkt op elektriciteit en verwarmt je pannen en potten door middel van magneten. Het is dus niet de kookplaat die warm wordt, maar enkel je potten en pannen. Hierdoor is een inductiefornuis een heel veilige optie.


Hoe sluit je een inductiefornuis aan?

De aansluiting van je fornuis is afhankelijk van het model dat je kiest. No-limits ondersteunt je graag bij het aansluiten van je nieuwe fornuis. Maar er zijn enkele belangrijke zaken waar je best rekening mee houdt:Voor een fornuis voorzie je een extra aansluiting in je elektriciteitskast. Als je zelf kennis hebt van elektriciteit, kan je deze aansluiting zelf doen. Je hebt hiervoor een monofase of een 3-fase aansluiting met 230 volt of 400 volt nodig.Kies je voor een professionele installatie door No-Limits? Dan voorzien wij een erkende elektricien voor de plaatsing.


Het inductiefornuis van je dromen

Op zoek naar het inductiefornuis van je dromen dat echt perfect in jouw keuken past? Met meer dan 25 jaar ervaring en diverse modellen in aanbod, is Adam (zaakvoerder No-Limits) de expert bij uitstek voor het vinden van jouw droom inductiefornuis. Samen maken we van jouw keuken een unieke, klassevolle plek met jouw fornuis als eyecatcher.

Bezoek onze showroom

Nood aan advies en ondersteuning voor het vinden van het perfecte fornuis? Met meer dan 25 jaar ervaring staat Adam klaar om samen met jou het ideale fornuis te vinden. Breng een bezoek aan onze showroom voor advies op maat.
Oblatenlaan 11, B-2950 Kapellen (Antwerpen)

Openingsuren

Maandag: 12u t/m 19u.
Dinsdag t/m vrijdag: 10u t/m 17u.
In het weekend: op afspraak.

Tijdens alle schoolvakanties is de showroom enkel open op afspraak!