French Door Amerikaanse koelkast

French Door Amerikaanse koelkast bij No-Limits

Bestel je French Door Amerikaanse koelkast makkelijk bij No-Limits. We helpen je graag in het maken van je keuze. Reken op onze ervaring en expertise.

Adam Langenberg

Zaakvoerder

FRENCH DOOR AMERIKAANSE KOELKAST

Meer gekoelde stockage ruimte nodig in je keuken? Dan biedt een French Door Amerikaanse koelkast de oplossing. Bij deze koelkast zijn het koelvak en het vriesgedeelte horizontaal van elkaar gescheiden. French Door Amerikaanse koelkasten zijn ook beschikbaar in XXL formaat.

EXTRA OPTIES FRENCH DOOR AMERIKAANSE KOELKAST

Nog meer uit je koelkast halen? French Door Amerikaanse koelkasten zijn vaak voorzien van een water- en ijsdispenser. Met een druk op de knop tap je fris water of maak je ijsblokjes.

Afhankelijk van de French Door Amerikaanse koelkast met water- en ijsdispenser die je kiest, heb je een wateraansluiting of waterreservoir nodig.

JE FRENCH DOOR AMERIKAANSE KOELKAST INSTALLEREN

Een French Door Amerikaanse koelkast sluit je op dezelfde manier aan als een traditionele koelkast. Als je voor een Amerikaanse koelkast van No-Limits kiest, installeren wij ze voor jou. Doe je de aansluiting liever zelf? Volg dan de volgende eenvoudige stappen om je French Door Amerikaanse koelkast veilig aan te sluiten:

  1. Zorg dat je een stopcontact in de buurt hebt.
  2. Deze stap is optioneel als je kiest voor een Amerikaanse ijskast met dispenser, zonder waterreservoir: zorg dat je een wateraansluiting in de buurt hebt.
  3. Voorzie een stabiele en vlakke ondergrond.
  4. Sluit de koelkast aan.
  5. Zet ze aan en stel het koelgedeelte in op 3°/4° en het vriesgedeelte op -18°.

Let op:
Na het vervoeren en weer rechtzetten van je Amerikaanse koelkast wacht je best gemiddeld 24 uur voor je hem inschakelt. De exacte wachttijd is afhankelijk van je koelkast.

French-door-Amerikaanse-koelkast