Stoves fornuis

Stoves Fornuis bij No-Limits

Bestel je Stoves fornuis makkelijk bij No-Limits. We helpen je graag in het maken van je keuze. Reken op onze ervaring en expertise.

Adam Langenberg

Zaakvoerder

Meer over Stoves fornuizen

Stoves fornuizen genieten van een uitmuntende kwaliteit. Elke fornuis wordt in Engeland met liefde en oog voor detail gemaakt. Dat zie, voel en proef je.

De fornuizen van Stoves bevatten veel innovatieve technieken en functionaliteiten. Techniek die geheel ten dienste staat van oogstrelend design. Ze zijn beschikbaar met een gas of inductie kookplaat en in verschillende formaten van 100 tot 110 cm. Al de fornuizen van Stoves zijn voorzien van meerdere ovens.

Het Stoves fornuis van je dromen

Benieuwd hoe een Stoves fornuis jouw keuken omtovert tot een unieke plek? Met 25 jaar ervaring is Adam (zaakvoerder No-Limits) de expert bij uitstek voor het vinden van je ideale eyecatcher.

Breng een bezoek aan onze showroom en ontdek ons assortiment fornuizen van Stoves.

Bezoek onze showroom

Nood aan advies en ondersteuning voor het vinden van het perfecte fornuis? Met meer dan 25 jaar ervaring staat Adam klaar om samen met jou het ideale fornuis te vinden. Breng een bezoek aan onze showroom voor advies op maat.
Oblatenlaan 11, B-2950 Kapellen (Antwerpen)

Openingsuren

Maandag: 12u t/m 19u.
Dinsdag t/m vrijdag: 10u t/m 17u.
In het weekend: op afspraak.

Tijdens alle schoolvakanties is de showroom enkel open op afspraak!