Fornuis met Multi functioneel Oven

Fornuis met Multi functioneel Oven bij No-Limits

Bestel je Multi functioneel Oven fornuis makkelijk bij No-Limits. We helpen je graag in het maken van je keuze. Reken op onze ervaring en expertise.

Adam Langenberg

Zaakvoerder

Multi functioneel fornuis

Met een multi functioneel fornuis geniet je van verschillende ovenstanden. Al onze fornuizen zijn voorzien van één of meerdere ovens, waaronder ook multi functionele ovens. Benieuwd welk multi functioneel fornuis perfect in jouw keuken past? Breng dan zeker een bezoek aan onze showroom. Je vindt er een uitgebreid en uniek aanbod multi functionele fornuizen.


Het multi functioneel fornuis van je dromen

Advies nodig? Weet je nog niet wat je zoekt? Dan staat onze zaakvoerder Adam klaar om jou te ondersteunen in je zoektocht. Met 25 jaar ervaring is Adam de expert bij uitstek voor advies op maat. Samen vinden we het ideale multi functionele fornuis dat perfect in jouw keuken past.

Bezoek onze showroom

Nood aan advies en ondersteuning voor het vinden van het perfecte fornuis? Met meer dan 25 jaar ervaring staat Adam klaar om samen met jou het ideale fornuis te vinden. Breng een bezoek aan onze showroom voor advies op maat.
Oblatenlaan 11, B-2950 Kapellen (Antwerpen)

Openingsuren

Maandag: 12u t/m 19u.
Dinsdag t/m vrijdag: 10u t/m 17u.
In het weekend: op afspraak.

Tijdens alle schoolvakanties is de showroom enkel open op afspraak!