Amerikaanse koelkast met Water reservoir

No Limits
4.7
Gebaseerd op 18 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Amerikaanse koelkast met Water reservoir bij No-Limits

Bestel je Water reservoir Amerikaanse koelkast makkelijk bij No-Limits. We helpen je graag in het maken van je keuze. Reken op onze ervaring en expertise.

Adam Langenberg

Zaakvoerder

Meer over Amerikaanse koelkasten met een waterreservoir

Heerlijk fris water tappen of ijsblokjes maken met je Amerikaanse koelkast? Dan heb je een watervoorziening nodig. Is er geen extra wateraansluiting aanwezig in je keuken? Dan kies je best voor een Amerikaanse koelkast met waterreservoir. Vul het waterreservoir tijdig bij en geniet altijd van een heerlijke fris drankje. Ideaal voor op een warme zomerdag.


De Amerikaanse koelkast met waterreservoir van je dromen

Wil je een Amerikaanse koelkast met een waterreservoir kopen? Breng dan zeker een bezoek aan onze toonzaal. Je vindt er meer dan 40 modellen Amerikaanse koelkasten, waarvan sommige voorzien zijn van een waterreservoir. Benieuwd welke Amerikaanse koelkast met waterreservoir perfect in jouw keuken past? Onze zaakvoerder Adam ondersteunt je graag van aankoop tot installatie.

Bezoek onze showroom

Nood aan advies en ondersteuning voor het vinden van de perfecte Amerikaanse koelkast? Met meer dan 25 jaar ervaring staat Adam klaar om samen met jou de ideale koelkast te vinden. Breng een bezoek aan onze showroom voor advies op maat.
Oblatenlaan 11, B-2950 Kapellen (Antwerpen)

Openingsuren

Maandag: 12u t/m 19u.
Dinsdag t/m vrijdag: 10u t/m 17u.
In het weekend: op afspraak.

Tijdens alle schoolvakanties is de showroom enkel open op afspraak!