Amerikaanse koelkast met Vaste wateraansluiting

Amerikaanse koelkast met Vaste wateraansluiting bij No-Limits

Bestel je Vaste wateraansluiting Amerikaanse koelkast makkelijk bij No-Limits. We helpen je graag in het maken van je keuze. Reken op onze ervaring en expertise.

Adam Langenberg

Zaakvoerder

Meer over Amerikaanse koelkasten met een vaste wateraansluiting

Wil je een Amerikaanse koelkast met een geïntegreerde waterdispenser en ijsblokjesmachine? Dan heb je de optie om voor een model te kiezen met een vaste wateraansluiting. Zo maak je met slechts één druk op de knop ijsblokjes of tap je heerlijk fris water.

Bij de installatie van je Amerikaanse koelkast met een vaste wateraansluiting plaatsen wij ook altijd een waterfilter. Zo geniet je altijd van lekker, helder water.

De Amerikaanse koelkast met vaste wateraansluiting van je dromen

Wil je een Amerikaanse koelkast met vaste wateraansluiting kopen? Breng dan zeker een bezoek aan onze toonzaal. Bij No-Limits vind je meer dan 40 verschillende modellen Amerikaanse koelkasten. Sommige van onze Amerikaanse koelkasten zijn voorzien van een vaste wateraansluiting. Benieuwd welke Amerikaanse koelkast met wateraansluiting perfect in jouw keuken past? Onze zaakvoerder Adam ondersteunt je graag van aankoop tot installatie.

Bezoek onze showroom

Nood aan advies en ondersteuning voor het vinden van de perfecte Amerikaanse koelkast? Met meer dan 25 jaar ervaring staat Adam klaar om samen met jou de ideale koelkast te vinden. Breng een bezoek aan onze showroom voor advies op maat.
Oblatenlaan 11, B-2950 Kapellen (Antwerpen)

Openingsuren

Maandag: 12u t/m 19u.
Dinsdag t/m vrijdag: 10u t/m 17u.
In het weekend: op afspraak.

Tijdens alle schoolvakanties is de showroom enkel open op afspraak!