IO Mabe Amerikaanse koelkast

IO Mabe Amerikaanse koelkast bij No-Limits

Bestel je IO Mabe Amerikaanse koelkast makkelijk bij No-Limits. We helpen je graag in het maken van je keuze. Reken op onze ervaring en expertise.

Adam Langenberg

Zaakvoerder

MEER OVER IO MABE AMERIKAANSE KOELKASTEN

Sinds 70 jaar staat het Noord-Amerikaanse bedrijf IOMabe bekend om zijn Amerikaanse koelkasten en andere grote huishoudelijke producten. Ze gaan voor een tijdloos design, dat moeiteloos in elke ruimte past. Het design en de functionaliteiten van de Amerikaanse koelkasten van IOMabe zijn altijd perfect op elkaar afgestemd en zorgen voor een prima balans. Ze produceren ook al jaren de Amerikaanse koelkasten van General Electric in Europa.

De Amerikaanse koelkasten van IOMabe zijn uitermate gebruiksvriendelijk en beschikbaar in XXL formaat tot wel 760 liter.

DE AMERIKAANSE KOELKAST VAN IOMABE VAN JE DROMEN

Benieuwd welke Amerikaanse koelkast van IOMabe perfect in je keuken past? Bij No-Limits vind je een uitgebreid en uniek aanbod Amerikaanse koelkasten van IOMabe. Zaakvoerder Adam helpt je graag verder bij het vinden van de ideale koelkast.

Bezoek onze showroom

Nood aan advies en ondersteuning voor het vinden van de perfecte Amerikaanse koelkast? Met meer dan 25 jaar ervaring staat Adam klaar om samen met jou de ideale koelkast te vinden. Breng een bezoek aan onze showroom voor advies op maat.
Oblatenlaan 11, B-2950 Kapellen (Antwerpen)

Openingsuren

Maandag: 12u t/m 19u.
Dinsdag t/m vrijdag: 10u t/m 17u.
In het weekend: op afspraak.

Tijdens alle schoolvakanties is de showroom enkel open op afspraak!