Amerikaanse koelkast met Waterfilter

Amerikaanse koelkast met Waterfilter bij No-Limits

Bestel je Waterfilter Amerikaanse koelkast makkelijk bij No-Limits. We helpen je graag in het maken van je keuze. Reken op onze ervaring en expertise.

Adam Langenberg

Zaakvoerder

Meer over Amerikaanse koelkasten met een waterfilter

Om te garanderen dat je altijd lekker en proper water tapt uit je Amerikaanse koelkast, zijn onze modellen voorzien van een waterfilter. Op deze manier vermijden we dat je water en ijsblokjes naar chloor smaken of troebel worden. Je vervangt je waterfilter best 1 keer per jaar.


De Amerikaanse koelkast met waterfilter van je dromen

Een Amerikaanse koelkast met waterfilter kopen? Breng dan zeker een bezoek aan onze showroom. Je vindt er een uitgebreid en uniek aanbod Amerikaanse koelkasten, allemaal voorzien van een waterfilter. Benieuwd welke Amerikaanse koelkast met waterfilter perfect in jouw keuken past? Onze zaakvoerder Adam ondersteunt je graag van aankoop tot installatie.

Bezoek onze showroom

Nood aan advies en ondersteuning voor het vinden van de perfecte Amerikaanse koelkast? Met meer dan 25 jaar ervaring staat Adam klaar om samen met jou de ideale koelkast te vinden. Breng een bezoek aan onze showroom voor advies op maat.
Oblatenlaan 11, B-2950 Kapellen (Antwerpen)

Openingsuren

Maandag: 12u t/m 19u.
Dinsdag t/m vrijdag: 10u t/m 17u.
In het weekend: op afspraak.

Tijdens alle schoolvakanties is de showroom enkel open op afspraak!