Amerikaanse koelkast met Vriesvak

Amerikaanse koelkast met Vriesvak bij No-Limits

Bestel je Vriesvak Amerikaanse koelkast makkelijk bij No-Limits. We helpen je graag in het maken van je keuze. Reken op onze ervaring en expertise.

Adam Langenberg

Zaakvoerder

Meer over Amerikaanse koelkasten met een vriesvak

Een Amerikaanse koelkast heeft een gescheiden koel- en vriesgedeelte. Hierdoor behoud je een goed overzicht en benut je je opslagruimte optimaal. Vooral het afzonderlijke vriesvak maakt een groot verschil tegenover een traditionele ijskast. In plaats van schuiven, is het vriesvak voorzien van schappen. Je kan dus alles netjes en overzichtelijk stockeren. Daarnaast is je vriesvak ook No Frost. Hierdoor heb je altijd meer plaats, omdat je geen last hebt van vriesvorming.

De Amerikaanse koelkast met vriesvak van je dromen

Op zoek naar een Amerikaanse koelkast met vriesvak? Breng dan zeker een bezoek aan onze toonzaal. Je vindt er meer dan 40 verschillende modellen Amerikaanse koelkasten, allemaal met een apart vriesvak. Onze zaakvoerder Adam ondersteunt je graag van aankoop tot installatie.

Bezoek onze showroom

Nood aan advies en ondersteuning voor het vinden van de perfecte Amerikaanse koelkast? Met meer dan 25 jaar ervaring staat Adam klaar om samen met jou de ideale koelkast te vinden. Breng een bezoek aan onze showroom voor advies op maat.
Oblatenlaan 11, B-2950 Kapellen (Antwerpen)

Openingsuren

Maandag: 12u t/m 19u.
Dinsdag t/m vrijdag: 10u t/m 17u.
In het weekend: op afspraak.

Tijdens alle schoolvakanties is de showroom enkel open op afspraak!