Smeg Amerikaanse koelkast

Smeg Amerikaanse koelkast bij no-limits

Bestel je Smeg Amerikaanse koelkast makkelijk bij No-Limits. We helpen je graag in het maken van je keuze. Reken op onze ervaring en expertise.

Adam Langenberg

Zaakvoerder

Smeg: Italiaans design met moderne functionaliteiten

De Amerikaanse koelkasten van Smeg zijn een perfecte samensmelting van Italiaans design en moderne functionaliteit. Smeg, een Italiaans merk dat in 1948 werd opgericht, krijgt wereldwijd erkenning voor zijn hoogwaardige huishoudelijke apparaten. De Amerikaanse koelkasten zijn een van hun populairste en iconische productlijnen.

Voordelen

 • Alle voordelen van een Amerikaanse koelkast én een unieke uitstraling
 • Voorzien van temperatuurzones voor heerlijke koude drankjes en perfect bewaard vlees
 • Verstelbare planken, ruime deurvlakken en speciale laden zorgen ervoor dat je alles netjes en overzichtelijk bewaart

  Assortiment Smeg Amerikaanse koelkasten

  Smeg heeft een uitgebreid assortiment Amerikaanse koelkasten. Van vrijstaande koelkasten, retro-koelkasten tot zelfs minikoelkasten. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in standaardkleuren, maar in ook het oranje, roze, blauw, geel… Hierdoor bestaat er een Smeg Amerikaanse koelkast voor elke keuken.

  Maar ze brengen niet enkel esthetische voordelen met zich mee. Ze zijn ook voorzien van hoogwaardige technologie. Zo heb je de mogelijk om je koelkast te voorzien van ‘Active ION fridges’. Een systeem dat bacteriën, schimmelsporen en onzuiverheden neutraliseert. Zeg dus maar vaarwel tegen die onaangename geurtjes in de keuken

  Benieuwd naar het volledige assortiment Smeg Amerikaanse koelkasten? Spring dan zeker eens binnen in onze showroom in Kapellen.

  De Smeg Amerikaanse koelkast voor je dromen

  Ontdek de tijdloze elegantie en geavanceerde functionaliteit van Smeg Amerikaanse koelkasten. Verrijk jouw keuken met een vleugje retrocharme en geniet van voldoende opslagruimte en handige technologieën. Breng een bezoek aan onze showroom of neem contact op voor meer informatie.

  "*" indicates required fields