Verrijdbare Amerikaanse koelkast

Verrijdbare Amerikaanse koelkast bij No-Limits

Bestel je Verrijdbare Amerikaanse koelkast makkelijk bij No-Limits. We helpen je graag in het maken van je keuze. Reken op onze ervaring en expertise.

Adam Langenberg

Zaakvoerder

Meer over verrijdbare Amerikaanse koelkasten

In sommige gevallen is het handig dat je je Amerikaanse koelkast eenvoudig kan verplaatsen. Denk bijvoorbeeld aan het stofvrij houden van je koelkast. Verrijdbare Amerikaanse koelkasten zijn voorzien van wieltjes waardoor je de locatie van je koelkast makkelijk kan aanpassen.

De verrijdbare Amerikaanse koelkast van je dromen

Ben jij op zoek naar een verrijdbare Amerikaanse koelkast? Bij No-Limits vind je een uitgebreid en uniek aanbod Amerikaanse koelkasten. Waaronder ook verrijdbare Amerikaanse koelkasten die zijn voorzien van wieltjes. Benieuwd welke verrijdbare Amerikaanse koelkast perfect in jouw keuken past? Breng dan zeker een bezoek aan onze showroom. Onze zaakvoerder Adam ondersteunt je graag van aankoop tot installatie.

Bezoek onze showroom

Nood aan advies en ondersteuning voor het vinden van de perfecte Amerikaanse koelkast? Met meer dan 25 jaar ervaring staat Adam klaar om samen met jou de ideale koelkast te vinden. Breng een bezoek aan onze showroom voor advies op maat.
Oblatenlaan 11, B-2950 Kapellen (Antwerpen)

Openingsuren

Maandag: 12u t/m 19u.
Dinsdag t/m vrijdag: 10u t/m 17u.
In het weekend: op afspraak.

Tijdens alle schoolvakanties is de showroom enkel open op afspraak!