LG Amerikaanse koelkast

LG Amerikaanse koelkast

Toont alle 3 resultaten

No Limits
4.7
Gebaseerd op 18 beoordelingen
powered by Google
js_loader

04 75 46 16 33
info@no-limits.be

LG Amerikaanse koelkast bij No-Limits

Bestel je LG Amerikaanse koelkast makkelijk bij No-Limits. We helpen je graag in het maken van je keuze. Reken op onze ervaring en expertise.

Adam Langenberg

Zaakvoerder

MEER OVER AMERIKAANSE KOELKASTEN VAN LG

Op zoek naar een grote Amerikaanse koelkast? De Amerikaanse koelkasten van LG zijn niet enkel groot, maar ook heel praktisch. Basic of voorzien van de meest uitgebreide technologische snufjes? LG heeft een uitgebreid assortiment Amerikaanse koelkasten voor elke keuken.

French Door of Side-By-Side? LG biedt een Amerikaanse koelkast aan voor iedereen die houdt van meer opslagruimte en graag overzicht behoudt.

AMERIKAANSE KOELKAST LG BIJ NO-LIMITS

Benieuwd welke Amerikaanse koelkast van LG perfect in jouw keuken past? Onze zaakvoerder Adam ondersteunt je graag in je zoektocht naar de ideale Amerikaanse koelkast van LG. Met diverse modellen in ons aanbod vind je in onze showroom gegarandeerd de Amerikaanse koelkast van je dromen.

Bezoek onze showroom

Nood aan advies en ondersteuning voor het vinden van de perfecte Amerikaanse koelkast? Met meer dan 25 jaar ervaring staat Adam klaar om samen met jou de ideale koelkast te vinden. Breng een bezoek aan onze showroom voor advies op maat.
Oblatenlaan 11, B-2950 Kapellen (Antwerpen)

Openingsuren

Maandag: 12u t/m 19u.
Dinsdag t/m vrijdag: 10u t/m 17u.
In het weekend: op afspraak.

Tijdens alle schoolvakanties is de showroom enkel open op afspraak!